FYSISK TRENING

Her følger en oversikt over hvordan jeg jobber med fysisk trening. Send meg gjerne en mail på Pia@blidinegenpt.no for å høre mer, så kan vi drodle videre sammen.

NETTCOACHING

Jeg tilbyr treningsoppfølging via nett, der jeg, basert på en PT-time og et første møte utarbeider et treningsprogram som vil passe deg. Programmet gjennomgås på time nr. 2, og deretter trener du på egenhånd i 6-8 uker, der du sender meg en treningslogg og refleksjoner hver uke. Hvis ønskelig kan også denne oppfølgingen inkludere mental trening.

Pris m/ 2 timer

mental trening:

7 899 kr

Pris u/ 2 timer mental trening:

6 599 kr

DU FÅR ALTSÅ:

2 PT-TIMER

Med fokus på analyse av bevegelsene dine, samt å legge en treningsstrategi som hjelper deg til å nå målene dine.

TRENINGSPROGRAM

Et detaljert treningsprogram for seks uker, tilpasset din hverdag, livssituasjon, mål og utgangspunkt.

TRENINGSVIDEOER

Tilgang på videoer som beskriver alle øvelsene du har i treningsprogrammet.

OPPFØLGING

Oppfølging på mail en gang i uken.

VALGFRITT

2 MT-timer, med fokus på en kartlegging av status quo, og dine største hindere på veien 

 

ÈN TIL ÉN

Jeg tilbyr hovedsakelig PT-timer på BRA Trening i Drammen, men også utendørs og på Hotel Comfort Børsparken i Oslo. Prisen starter på drøye 700 kroner for èn enkelttime, men utover dette skreddersyr jeg pakker etter kundens ønske. Det er også mulig å trene sammen med en annen, PT Duo, og tiden vil variere fra 25-50 minutter, avhengig av ditt mål med samarbeidet.

Jeg bruker et skjema i forkant av alle samarbeid, for å vite mer om deg før vårt første møte. Trykk på knappen for å fylle ut skjema.

Send meg en mail på Pia@blidinegenpt.no dersom du er interessert i å høre mer om personlig trening – legg gjerne ved skjemaet over, så har jeg bedre forutsetninger for å forespeile et forslag og en pris så raskt som mulig.

I denne vloggen kan du lære mer om hvordan jeg jobber som trener.

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com