MENTAL TRENING

Jeg er utdannet mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2, med Cecilie Ystenes som lærer og mentor. Dette danner også grunnlaget for hvordan jeg jobber med mental trening. Jeg tror på ærlig kommunikasjon, tillit, takknemlighet og mot, og at man ved hjelp av kontinuerlig arbeid over tid i større grad vil klare å tørre å prøve å være den beste versjonen av seg selv. For merk; det handler ikke alltid om å faktisk være den beste versjonen av seg selv. I størst grad handler det om å tørre å prøve – der er mental trening en riktig og viktig støttespiller.

Ta kontakt med meg på seebergpia@gmail.com dersom du ønsker å jobbe med mental trening – dette kan gjøres via Skype dersom du holder til utenfor Drammen/Oslo (eller koronaen setter en stopper for fysiske møter), og oppsettet, pris og pakke skreddersys etter dine ønsker og mål.

TILBAKEMELDINGER

- Tidligere kunde, mental trening 

“Pia er alltid godt forberedt. Jeg setter spesielt stor pris på at hun starter timen med å gå igjennom stikkord for det vi skal snakke om, avslutter med å gi direkte tilbakemelding og at timene etterfølges med en oppsummering på e-post. Det er gull verdt og gir maks utbytte!”

Nina Stensvold, tidligere kunde, mental trening

“Hadde ikke drømt om at jeg skulle lære så mye om meg selv på kort tid. Det har jeg gjort ved å følge alle rådene Pia har gitt meg hele veien. Jeg er strålende fornøyd med Pia, og jeg har gjort mye jeg vet jeg ikke ville gjort uten henne. Hun er positiv, jordnær og “jovial, og får meg til å føle at jeg kan klare det jeg vil når jeg bestemmer meg for det.”