Logo_rund_rosa-kopi.png

OM MEG

Som trener og påvirker i sosiale medier brenner jeg for at alle som følger meg skal få verktøyene de trenger for å bli din egen PT! Filosofien og metodene mine er bygget på både fysisk og mental trening, og jeg er opptatt av at trening skal være effektivt, tilgjengelig og givende - jeg håper du, som jeg, kan bli avhengig av følelsen av å være stolt av deg selv, og at den driver deg videre på reisen mot å bli akkurat så trent som du selv ønsker. Kan jeg, kan du! 

 

Jeg er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening, og har jobbet både fulltid og deltid som PT siden jeg tok utdannelsen i 2009. Jeg er også sertifisert mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2, som du kan lese mer om her.

 

Jeg har en bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk, og bruker i dag all denne ekspertisen og erfaringen i mitt daglige virke som fysisk og mental trener, frilansskribent, foredragsholder og blogger på Piaseeberg.no, med tilhørende sosiale kanaler. Jeg er programleder for Treningspodden sammen med Silje Thorstensen, og bidrar med innhold til andre merkevarer hos Egmont Publishing.

 

Januar 2019 gav jeg ut boken Bli din egen PT, med hensikt om å lære leseren det han eller hun trenger for å klare å bli selvstendig med sin egen trening og måloppnåelse. Året etter gav jeg ut boken Trening etter fødsel, men mål om å hjelpe oss jenter til å ha det best mulig i tiden etter fødsel. 

 

 

 

 

I dag består jobbhverdagen min av å jobbe med mine ulike sosiale kanaler, holde foredrag og treningseventer (ihvertfall når koronaen ikke herjer..), podcaste, produsere innhold, samt hjelpe mennesker til å nå sine mål innen trening og helse, ved hjelp av både fysiske og mentale verktøy.

 

Digital trening har også blitt en stor del av mitt virke, som du kan lese mer om her

Takk for at du sjekker innom - hyggelig å ha deg med på laget!

Pia Seeberg