199 KR

  • Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

 

PÅMELDING

For å melde deg på betaler du 199 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «SOMA MOVE med Pia i januar 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «SOMA MOVE med Pia i januar 2021» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer).

NB! Det er mulig å melde seg på etter oppstart 7. januar.

HVA ER SOMA MOVE? 

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som utfordrer mange av kroppens fysiske egenskaper på én gang; styrke. Kondisjon. Koordinasjon. Mobilitet. Bevegelighet.

 

Du vil oppleve å få ikke bare en fantastisk bevegelighetsøkt, men også at både muskler og pust får kjørt seg. Bevegelsene og øvelsene i SOMA MOVE® er ofte inspirert av dyre-bevegelser, noe som blir en naturlig del av SOMA MOVE®, da man etterstreber å følge det naturlige mønsteret i en bevegelse. Ordet SOMA betyr kropp på gresk og ble derfor et naturlig navn på konseptet, da man jobber med kroppen som eneste "verktøy".

 

SOMA MOVE® er atletisk, men ikke hardt. Det myke møter det sterke, og det sterke møter det myke. SOMA MOVE® er en treningsform som passer absolutt alle. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten! 

I PRAKSIS

Denne treningen foregår via Facebook, i en lukket gruppe. Så fort påmeldingen er i orden og du er medlem i gruppen er det bare å glede seg! Jeg tar deg med på en live SOMA MOVE® -time hver torsdag kl. 1700, men husk at du i teorien kan kjøre disse øktene når du selv ønsker. Det eneste du da trenger er å gjøre er å åpne opp pc´en, nettbrettet eller telefonen, og vips, så står jeg klar til å trene med deg.  

HÅPER VI SEES PÅ MATTA! 

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com