• Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

249 KR

 

PÅMELDING OG OM KONSEPTET

I april er det endelig tid for en ny runde med SOMA MOVE og stretching. Denne gruppen innebærer en ukentlig SOMA MOVE-økt hver tirsdag kl. 18, samt en stretchingsekvens på 15-25 minutter hver fredag kl. 11. 

 

For å melde deg på betaler du 249 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «SOMA MOVE med Pia i april». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «SOMA MOVE med Pia i april» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne.

Jeg kjører livesending hver tirsdag kl. 18, men du gjør øktene når det passer deg. Økten er tilgjengelig tre døgn etter publisering - de kan dessverre ikke bli liggende lenger pga. retningslinjer fra eierene av konseptet. 

 

Første økt vi har sammen er altså tirsdag 6. april kl. 18.00. 

(LITT MER) OM KONSEPTET

SOMA MOVE er en helhetlig treningsform som utfordrer og jobber med bevegelighet og mobilitet, samtidig som du får deg en god treningsøkt; styrke og kondisjon får uten tvil kjørt seg, da vi hele tiden jobber med å kontrollere vår egen kroppsvekt i ytterposisjoner, med et jevnt tempo hele veien. Du vil møte de samme bevegelsene på hver økt, slik at du får muligheten til å oppleve en merkbar progresjon. Øktene foregår barfot, på en yogamatte - det er alt du trenger. Jeg spiller musikk, men treningen foregår uavhengig av takt og rytme. 

Stretchingsekvensene våre hver fredag tar sikte på å hjelpe deg til å strekke på og utfordre kroppens bevegelighet, da ved hjelp av klassisk stretching, der vi holder ulike posisjoner i opp til to minutter. SOMA MOVE i kombinasjon med denne stretchingen vil gjøre deg merkbart mer bevegelig og "løsere i drakta" gjennom måneden. 

 

Treningen foregår via Facebook, i en lukket gruppe. Så fort påmeldingen er i orden og du er medlem i gruppen er det bare å glede seg! Livesendingene kan du bli med på når du vil, og det eneste du da trenger er å gjøre er å åpne opp pc´en, nettbrettet eller telefonen, og vips, så står jeg klar til å trene med deg. 

 

Ta kontakt på seebergpia@gmail.com hvis du har spørsmål. 

HÅPER JEG FÅR TRENE MED DEG!

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com