299 KR

  • Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

 

PÅMELDING OG OM KONSEPTET

 

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk med utstyr – mars 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk med utstyr med Pia i mars» (evt. trykk på lenken her) på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer). 

OM KONSEPTET

Denne gruppen kan sees på som en videreføring av Sterk uten utstyr, der målet er å hjelpe deg som trener hjemme til å se flere muligheter med enkle hjelpemidler. Jeg som trener vil ha fokus på å lære dere hvordan dere kan bruke vekter og strikker i egentreningen deres, med mer fokus på å trene muskulatur.

På hver økt vil vi ha ekstra fokus på enten rumpe, mage eller rygg. Misforstå meg rett, alle økter er fullkroppsøkter, men på begynnelsen eller slutten av timen vil det altså bli en sekvens som garantert utfordrer den gitte muskelgruppen litt (les; ganske mye) ekstra. Utover dette er treningen insirert av CrossFit- og HIIT-prinsipper, med mål om å gi deg en så effektiv treningsøkt som mulig. Du får også teste et flunkanes nytt SOMA MOVE-mønster!

Woop, woop!

PRIS: 299 kr for to økter i uka, + en egentreningsøkt. Livetrening i hele mars, og alt innhold er tilgjengelig for deg ut april.

NÅR: Første trening er tirsdag 2. mars kl. 11.00, og andre er økt er torsdag 4. mars kl. 18.00. Begge øktene vil vare 40-50 minutter. I hele mars kjøres liveøktene til disse tidene, men alt innhold blir liggende slik at du kan kjøre øktene når du vil. 

UTSTYR DU TRENGER:

 

  • En eller to hantler, kettlebells eller vannflasker.
  • En lang strikk.

  • En kort strikk, altså et miniband.

  • I tillegg er det smart å ha en treningsmatte, og jeg vil implemetere annet utstyr som de fleste har i heimen; en stol, en kjele, en sekk, ++.

Det er viktig å understreke at det er mulig å kjøre øktene uten alt utstyret, da jeg alltid viser alternativer. Så ikke la utstyr være en hindring for å bli med på moroa!

 

Ta kontakt på seebergpia@gmail.com dersom du har spørsmål.

HÅPER VI SEES PÅ TRENING!  

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com