STERk UTEN UTSTYR MED PIA

299 KR

  • Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

 

PÅMELDING

Info om påmelding kommer mandag 18. januar.

HJEMMETRENING PÅ SITT BESTE!

​Med et medlemsskap i denne Facebook-gruppa  kan forvente mer styrke, kondisjon, bevegelighet, mobilitet og koordinasjon, i tillegg til det åpenbare; motivasjon til å trene ved hjelp av en gruppe du har dedikert deg til. Du får tre økter i uka, i tillegg til en SOMA MOVE-time i midten av måneden. Jeg samler også alle øktene i et skriftlig dokument, så du kan ha de til senere. 

Gruppen i sin helhet er tilgjengelig til 14. mars.

DETTE FÅR DU...

  • LIVE hver torsdag kl. 17.00, 50 min - jeg går live i Facebook-gruppen vår, og trener oss alle igjennom en svettefest som utfordrer både pust og muskulatur. 

  • MANDAGSØKT publiseres hver mandag kl. 07.00 - dette er en fullgod treningsøkt som du gjennomfører på egenhånd. 

  • FORHÅNDSINNSPILT LIVEØKT publiseres hver tirsdag kl. 07.00 - fokus på f.eks rumpe, rygg, lår, HIIT, mage.. eller flere i ett. Varighet på disse er 20-30 min. Medium intensitet, fokus på kontakt og styrke i området vi jobber med.

  • SOMA MOVE, som regel den andre lørdag i måneden - du får teste ut SOMA MOVE, en morsom treningsform som utfordrer både styrke, kondisjon, bevegelighet, mobilitet, koordinasjon og balanse, for å nevne noe. 

Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig på Facebook to uker etter at den er avsluttet, med unntak av SOMA MOVE, som kun blir liggende i tre dager på grunn av retningslinjer fra eierene av konseptet.

Ta kontakt på seebergpia@gmail.com hvis du har spørsmål - håper jeg får trene med deg! 

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com