• Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

399 KR

 

PÅMELDING

For å melde deg på betaler du 399 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Trening etter fødsel med Pia i januar 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Trening etter fødsel med Pia i januar 2021» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne.

 

Det er supert om du har en lang strikk tilgjengelig, samt et eller to minibands. Dette er ikke et must, men kommer godt med. 

Jeg kjører livesendinger hver tirsdag og torsdag kl. 11, men du gjør øktene når det passer deg. Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig ut mars 2021. 

OM KONSEPTET

I 2020 skrev jeg en bok med navnet «Trening etter fødsel», og lagde en podcast med samme navn. I denne Facebook-gruppen vil jeg følge opp opplegget og kunnskapen jeg deler i boken, og ta deg som deltaker igjennom både programmene i boken, men også andre etter fødsel-økter som du kan gjøre i denne tiden. 

Målet med treningene, og gruppen i sin helhet, er å.. 

  • Gjøre trening tilgjengelig og fleksibelt for deg som er hjemme med en liten en. Du trener når det passer deg. 

  • Bidra med treningsøkter og øvelser som styrker deg innenifra og ut, med fokus på bekkenbunn og kjerne.

  • Lære deg hvordan du trener opp nettopp bekkenbunn og kjerne etter en fødsel. 

  • Gi deg gode kvalitetsøkter! Ingen grunn til at ikke hjertepumpa og muskelapparatet skal få kjørt seg selv om du akkurat har født. Vi trener smart og effektivt. 

I PRAKSIS

Denne treningen foregår via Facebook, i en lukket gruppe. Så fort påmeldingen er i orden og du er medlem i gruppen er det bare å glede seg! Livesendingene hver tirsdag og torsdag kl. 11.00 kan du bli med på når du vil, og det eneste du da trenger er å gjøre er å åpne opp pc´en, nettbrettet eller telefonen, og vips, så står jeg klar til å trene med deg. 

Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig ut mars 2021, og jeg kjører i gang en ny gruppe i april 2021 dersom det er stemning for det. Ta kontakt på seebergpia@gmail.com hvis du har spørsmål. 

HÅPER JEG FÅR TRENE MED DEG!

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com