• Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

Oppstart 1. mai - løpende påmelding

399 KR

 

PÅMELDING OG OM KONSEPTET - OPPSTART I MAI.

Livetreningene foregår hovedsakelig i mai, men er tilgjengelig ut juli 2021. Det betyr at du når som helst kan melde deg på slik jeg foreskriver under, og følge løpet fra start - du går altså ikke glipp av noe, du bare starter på et annet tidspunkt enn majoriteten av gruppa. No biggie! 

 

Jeg har fokus på å gi deg effektive treningsøkter som både styrker og lærer deg mer om kjerne- og bekkenbunn, men som også gir deg muligheten til å få i gang blodpumpa og kjenne at du har trent. Passer alle nivåer, da jeg viser ulike nivåer på alle øvelser. Spør du meg er det ingen grunn til at man ikke skal kunne trene bra selv om man etter fødsel bør vise hensyn - i denne gruppa gjør vi begge deler!

 

For å melde deg på betaler du 399 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Trening etter fødsel med Pia - mai». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Trening etter fødsel med Pia i mai - juli 2021» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne.

 

Det er supert om du har en lang strikk tilgjengelig, samt et eller to minibands. Dette er ikke et must, men kommer godt med. 

Jeg kjører livesendinger hver tirsdag og torsdag kl. 11 i mai, men du gjør øktene når det passer deg. Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig ut juli 2021, og etter juli vil det foreligge et dokument med alle øktene skriftlig, samt lenke til den tilhørende videoen.

 

Første økt vi har sammen er altså tirsdag 4. mai kl. 11.00.  

(LITT MER) OM KONSEPTET

I 2020 skrev jeg en bok med navnet «Trening etter fødsel», og lagde en podcast med samme navn. I denne Facebook-gruppen vil jeg følge opp opplegget og kunnskapen jeg deler i boken, og ta deg som deltaker igjennom både programmene i boken, men også andre etter fødsel-økter som du kan gjøre i denne tiden. 

Målet med treningene, og gruppen i sin helhet, er å..

 

  • Gjøre trening tilgjengelig og fleksibelt for deg som er hjemme med en liten en. Du trener når det passer deg. 

  • Bidra med treningsøkter og øvelser som styrker deg innenifra og ut, med fokus på bekkenbunn og kjerne.

  • Lære deg hvordan du trener opp nettopp bekkenbunn og kjerne etter en fødsel. 

  • Gi deg gode kvalitetsøkter! Ingen grunn til at ikke hjertepumpa og muskelapparatet skal få kjørt seg selv om du akkurat har født. Vi trener smart og effektivt. 

I PRAKSIS

Denne treningen foregår via Facebook, i en lukket gruppe. Så fort påmeldingen er i orden og du er medlem i gruppen er det bare å glede seg! Livesendingene hver tirsdag og torsdag kl. 11.00 kan du bli med på når du vil, og det eneste du da trenger er å gjøre er å åpne opp pc´en, nettbrettet eller telefonen, og vips, så står jeg klar til å trene med deg. 

Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig ut juli 2021, og jeg kjører i gang en ny gruppe i august eller september 2021 dersom det er stemning for det - info om dette kommer i midten av juni.

Dersom du kjenner deg klar kan du teste ut andre treningsgrupper med meg, også på Facebook. Mer info her

 

Jeg runder av med noen av tilbakemedingene jeg fikk fra fantastiske deltakere i januar, februar, og mars. Ta kontakt på seebergpia@gmail.com hvis du har spørsmål, så håper jeg vi trener sammen i mai!

IMG_5696.jpg
IMG_5699.jpg
IMG_5697.jpg
IMG_5701.jpg

HÅPER JEG FÅR TRENE MED DEG!