Info kommer.

349 KR

  • Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

 

PÅMELDING OG OM KONSEPTET

 

Med denne gruppa får du tre liveøkter i uken, to økter ala. 30 min, og en økt på 45 minutter. Jeg går live hver mandag kl. 11, onsdag kl. 18 og fredag kl. 09, men du bestemmer selv når det passer å kjøre øktene - alle blir liggende i gruppen ut påfølgende måned.

OM KONSEPTET

Med et medlemsskap i denne Facebook-gruppa kan du forvente effektive treningsøkter som gjør treningen enkel, tilgjengelig og gjennomførbar. Øktene er inspirert av enkle CrossFit-prinsipper, programmert for å gi deg best mulig igjen for innsatsen din, med fokus på bein, rumpe, rygg og kjerne. Dette er økter jeg selv ville kjørt på dager og i de ukene jeg vil blåse ut litt ekstra, uten at det tar for mye tid.

Som trener brenner jeg for å gi deg varierte, morsomme treningsøkter, men med fokus på progresjon og utvikling. Jeg har en forkjærlighet for styrketrening, og mikser sammen styrke og kondisjon i hver eneste økt. Kroppen er ditt viktigste verktøy, og sammen trener vi oss sterke og atletiske. Det viktigste du gjør? Det er å møte opp! 

PRIS: Info kommer.

NÅR: Info kommer.

UTSTYR DU TRENGER: I utgangspunktet ingenting. Jeg vil legge opp til bruk av noe utstyr på onsdagsøktene, men det vil alltid være mulig å gjøre øktene, med minst like god effekt, uten noe som helst utstyr. Det vil være mulig å bruke en eller to hantler, kettlebells eller vannflasker, lange og korte strikker, samt ting du har hjemme; en kjele, stol, kluter, etc. Du får beskjed i god tid før hver økt dersom du skulle trenge noe. 

I PRAKSIS: Etter å ha blitt medlem i gruppen er det bare å vente på at moroa starter! Jeg går live i gruppen noen minutter før oppstartstiden, og det er opp til deg om du ønsker å ha sendingen på mobilen, data eller på TV - you choose. Jeg er tilgjengelig for å svare på spørsmål, hjelpe dere med øktene, etc. Ikke minst er vi et fellesskap som sammen pusher hverandre - og kanskje aller vikigst, vi er en gjeng som møter opp. 

Meld deg på, møt opp.. og la meg gjøre resten! 😁

Ta kontakt på seebergpia@gmail.com dersom du har spørsmål.

HÅPER VI SEES PÅ TRENING!  

IMG_0055.jpg