349 KR

  • Facebook

Foregår på Facebook

VIPPS NR: 599128

 

PÅMELDING

 

I april kjører jeg "Trent på tretti", et konsept med hele tre økter i uken, alle med en varighet på kun 30 minutter. Målet er å gi deg intensive, effektive svettefester som utfordrer både muskler og pust, perfekt i en travel hverdag.

For å melde deg på betaler du kr 349 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Trent på tretti – april". Deretter søker du om medlemsskap i denne gruppen, "Trent på tretti med Pia - april 2021".  Jeg godtar forespørselen din så fort som mulig, og innen 24 timer. Har du spørsmål kan disse sendes til seebergpia@gmail.com. 

GENERELT OM KONSEPTET

​Med et medlemsskap i denne Facebook-gruppa kan du forvente effektive treningsøkter som gjør treningen enkel, tilgjengelig og gjennomførbar. Øktene er inspirert av enkle CrossFit-prinsipper, programmert for å gi deg best mulig igjen for innsatsen din, med fokus på bein, rumpe, rygg og kjerne. Dette er økter jeg selv ville kjørt på dager og i de ukene jeg vil blåse ut litt ekstra, uten at det tar for mye tid.

 

 I tillegg er det viktig for meg, som alltid, å lære deg hvordan du kan trene best mulig på egenhånd, samt motivasjon til å faktisk gjennomføre det du har bestemt deg for, ved hjelp av en gruppe du har dedikert deg til.

 

Du får altså tre fullgode økter i uka ala. 30 min.

Gruppen i sin helhet er tilgjengelig ut mai 2021. I slutten av april blir det publisert et skriftlig dokument med alle øktene, samt lenke til de ulike treningsvideoene. Oversiktlig og greit, og supert å ha til senere! 

DETTE MÅ DU VITE..

  • Du får live-trening med meg hver mandag kl. 11, onsdag kl. 18 og fredag kl. 09. Hver økt varer i 30 min, designet for å vise deg hvor mye du faktisk kan få til på kun 30 minutter. Alt innhold blir liggende ut mai, så i praksis kan du trykke play når det passer deg og din timeplan. 

  • Du trenger ikke noe utstyr. I noen tilfeller vil det være mulig å bruke vannflasker, hantler, en tung sekk, strikk eller en kettlebell for å variere/gjøre økten tyngre, men dette vil jeg isåfall informere om i god tid før økten kjøres. Alle økter kan alltid gjennomføres uten utstyr, samt enkelt gjøres tyngre med ekstra vekt.​​

  • Når vi skal trene åpner du enkelt og greit opp Facebook-gruppen og du ser at livesendingen er i gang. Jeg coacher deg gjennom hele økten. Vi vil alltid begynne gradvis, slik at kroppen får en myk start, men er du avhengig av ytterligere oppvarming er det supert å bruke fem til ti minutter på dette før oppstart.

  • Jeg vil være tilgjengelig i gruppen i hele april og mai for å coache, motivere og støtte, men ikke minst svare på spørsmål og hjelpe dere gjennom tiden vi har sammen. 

NB! Grunnet påsken i begynnelsen av april vil øktene fredag 1. april kl. 09 og mandag 5. april kl. 11 muligens være forhåndsinnspilte - de slippes isåfall til eksagt samme tid som livesendingen ville vært, så du vil merke liten til ingen forskjell. 

Gruppen med all dens innhold er tilgjengelig på Facebook ut mai 2021, slik at du kan gjøre øktene flere ganger. Målet mitt er å hjelpe deg til å Bli din egen PT, også uten utstyr, på kun 30 min 😉

Ta kontakt på seebergpia@gmail.com hvis du har spørsmål - håper jeg får trene med deg! 

  • Svart Instagram Ikon

©2020 by Pia Seeberg. Proudly created with Wix.com